Malmö – Djurgården

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Malmö återfinns i bottenstriden av SHL-tabellen. Skåningarnas spel har helt enkelt inte fungerat. Malmö har varit tvungna att sätta verksamheten på paus under den veckan som gått sedan ett antal fåtal blivit konstaterat coronasmittade. Redhawks har fått klartecken att spela igen. Innan man tvingades till det ofrivilliga uppehållet hade hemmalaget två raka segrar, som innebär att bottenstriden ser stabilare ut.

Djurgårdens stod för en riktigt stark prestation senast, men trots det förlorade gästerna med ynka 1–0 på bortais mot Örebro. Stundtals pepprade laget på, med skott mot Jhonas Enroth i Örebromålet, men stolpar- och ribbträffar räddade Örebro. Ett tufft resultat för Djurgårdens del som lika väl hade kunnat kamma hem tre poäng om man haft lite mer skärpa i avsluten. Gästerna har potential för toppen.

Jag spelar på Djurgården ML till 2,00 @ betsson.

  • Match: Malmö – Djurgården
  • Spel: Djurgården ML
  • Odds: 2,00 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar