Timrå – Västervik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Timrå kunde avancera vidare till semifinalen efter en okej insats mot AIK. Timrå var bättre, dock, kunde Medelpadingarna inte uppnå full potential. Stockholmarna var bra, och vann andra mötet i Timrå, men närmare kom aldrig klubben. Formkurvan för Timrå har legat på topp under hela säsongen, och några direkt tvivel hos Timrå har naturligtvis knappt funnits. Hemmalaget borde vinna komfortabelt.

Västervik fortsätter bevisa vilken enastående klubb det här är. Budgetmässigt är man en av klubbarna i botten, men det visar man inte på planen. Sportchef Emil Georgsson har värvat otroligt smart utifrån tillgångarna och huvudtränare Mattias Karlin gör guld av sand. I det här laget hittar vi flera tongivande transatlanter och en spelare som Michael Kapla har varit HockeyAllsvenskans bästa back.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ Svenska Spel.

  • Match: Timrå – Västervik
  • Spel: Timrå (1)
  • Odds: 1,58 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 3/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar