Schweiz – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Schweiz besegrade Tjeckien och övertygade. Senast mot danskarna gjorde Schweiz endast ett mål, men sett till skottstatistiken och spelet, så imponerade Schweiz för hela slanten. Skotten slutade till sist med fullständigt sanslösa 30-4 i Schweiz favör. Danmark tillåts skjuta lika många skott som landet gjorde mål mot Sverige, en helt osannolik statistik. Schweiz är formstarka och ska naturligtvis inte underskattas.

Sverige har med sig en sämre VM-trupp än på många år, med väldigt många debutanter och få spelare från världens bästa hockeyliga på andra sidan Atlanten. Det har påverkat slagkraften väldigt mycket i helt fel riktning. Det gör också att Tre Kronor nu står på två raka förluster, först mot Danmark och sen nu senast mot Belarus. Nu är man i ett läge där man måste vinna sina kvarvarande matcher.

Jag spelar på Schweiz ML till 1,83 @ betsafe.

  • Match: Schweiz – Sverige
  • Spel: Schweiz ML
  • Odds: 1,83 @ betsafe
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:15, 25/5

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar