Molde – Vålerenga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Molde har vunnit tre av dess fyra inledande ligamatcher. Hemmalaget placerar sig på förstaplatsen efter dem fyra inledande matcherna. Tillsammans med mästarna Bodö/Glimt besitter klubbarna tio poäng. Molde har bättre målskillnad. Molde har producetat många mål under inledningen av säsongen och har gjort 12 mål, vilket ger ett snitt på tre mål per match. Klubben är mycket formstarka.

Vålerenga var med och stred i toppen av Eliteserien förra säsongen. Efter 30 omgångar stod det klart att klubben knep tredjeplatsen framför det formsvaga storlaget Rosenborg. Tredjeplatsen gav därmed en kvalplats till den nykomponerade turneringen Conference League, som kommer fungera som en tredje europeisk turneringen bakom CL och Europa League.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Molde – Vålerenga
  • Spel: Molde (1)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 27/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar