Blackpool – Lincoln

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Blackpool avslutade säsongen starkt med fyra raka vinster och i mitten av februari, har de bara noterats för två förluster. Trots lagets säsongsavslutning, förväntades playoff-motståndarna Oxford ställa till det, men lyckades inte. Blackpool stod som segrare efter dubbelmötet. Första matchen slutade 3-3 där Ellis Simms stod för en stark insats. Andra matchen vann de med 3-0.

Lincoln började säsongen urstarkt. Det var verkligen en fröjd att se. Andra halvan av säsongen har dock inte varit lika stark. Ungefär då Blackpool började spela bättre, började Lincoln spela sämre. Det känns som att man har tappat lite av den glöd jag tyckte mig se från start. Blackpool är ett lag i klart mycket bättre form än Lincoln. Man har dessutom en bra mycket bättre historia av högprofilerade matcher.

Jag spelar på raka ettan till 2,40 @ bet365.

  • Match: Blackpool – Lincoln
  • Spel: Blackpool (1)
  • Odds: 2,40 @ NordicBet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 16:00, 30/5