Lincoln – Sunderland

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Lincoln City och Sunderland drabbas samman i cupspel. Denna turneringen spelas endast av lag från de lägre divisionerna i England. Hemmalaget har imponerat här under inledningen av gruppspelet med två raka segrar, men Lincoln har samtidigt, inte ställts mot Sunderland. Lincoln spelar i tredjedivisionen League One. Klubben hittas på 16:e platsen med tolv poäng efter elva spelade matcher.

Sunderland är favoriter i gruppen. Det har äntligen börjat ljusna för den anrika klubben som blandat sig in i toppstriden i år igen. Sunderland har fått en flygande start i League One och hittas på en andraplats i tabellen efter tio spelade omgångar. De har vunnit hela sju av deras tio inledande ligamatcher den här säsongen. Med tränaren Lee Johnson har Sunderland blivit ett oerhört svårslaget lag.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,43 @ Unibet.

  • Match: Lincoln – Sunderland
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,43 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar