Tottenham – Sunderland

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Premier Leagues 33:e spelomgången avrundas denna måndagkväll i London och på White Hart Lane där två lag är ute efter revansch med svaga resultat i ryggen. Tottenham drabbar samman med ett Sunderland som tar alla poäng de kan få i sin jakt på fortsatt spel i ligan till nästa säsong. Återstår att se om det räcker, men anser mycket väl att man åtminstone kan få chansen till att fira vid ett tillfälle under matchen.

Tottenham har tappat helt i sin jakt på en eventuell Champions League-plats och det initiativet känns aningen långt borta. Den senaste tidens svaga resultat, främst mot konkurrenterna i toppskiktet, placerar laget på en 7:e plats inför den här omgången där man ser ut att gå mot en säsong utan spel i Europa. Man förnedrades mer eller mindre i bortamötet med Liverpool under föregående helg där siffrorna 4-0 kunde ha varit större. Det är i första hand försvarsspelet som har satts i fokus där Spurs har visat upp en hel del brister på egen planhalva med billiga baklängesmål som resultat. Hemmalaget kommer till spel utan mittbacken Jan Vertonghen som utgick pga skada tidigt in i mötet med Liverpool, så även Roberto Soldado på topp. Övriga som saknas sedan tidigare och som stryks även här är Kyle Walker, Etienne Capoue och Erik Lamela.

Sunderland kliver in till den här omgången med en position allra längst ner i tabellen. Man har däremot spelat 3 matcher mindre än de 3 närmsta lagen man har framför sig i tabellen och med 7 poäng upp till rätt sida om strecket har man alltjämt ett nytt kontrakt i egna händer. Man behöver dock skapa resultat omgående och även om Gus Poyet, ny manager tidigt in i säsongen, lyckades förändra ett antal saker till det bättre ser man åter ut att ha tappat konceptet. Man har nu endast lyckats plocka en poäng från de 6 senaste ligamatcherna och den trenden kommer sänka laget tillChampionship. Svag insats senast mot West Ham, en förlust som kan bli väldigt kostsam då det inte direkt är något man har råd med på hemmaplan. Bortalaget saknar Steven Fletcher och Keiren Westwood sedan tidigare, i övrigt är truppen intakt.En spelform som har fungerat väldigt bra på slutet där jag väljer att göra ett nytt försök även i den här matchen. Tror nog att Tottenham kommer gå hårt framåt inför sin hemmapublik i sin iver att städa bort ytterligare en svag prestation. Kan eventuellt passa ett Sunderland, som verkligen måste gå efter en fullpoängare, som i första hand har haft svårigheter med att etablera ett anfallsspel mot samlade försvarslinjer. Spurs kommer nu till spel utan både Jan Vertonghen och Kyle Walker, antagligen de mest givna och någorlunda trygga pjäserna man har ett tillgå i en backlinje, där London-laget i vitt toppar listan över flest baklängesmål som ett resultat av individuella misstag under den här Premier League-säsongen. Man har vid upprepade tillfällen hittat fel i positionsspelet i backlinjen och fortsätter man att spela på det här sättet löper man återigen en stor risk till att inte klara av att hålla nollan intakt. Medelinsatsen spelas på Sunderland att stå för minst ett mål i matchen.

  • Match: Tottenham – Sunderland
  • Spel: Bortalaget att göra mål
  • Odds: 1,67 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21.00 7/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar