Stoke – Sunderland

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Stoke är efter den snåla skörden på tre poäng, inblandade i bottenstriden. Från flertalet experter pekades ”The Potters” ut som en kraft för den övre tabellhalvan och eventuellt till Europabiljetterna. Sju matcher in i säsongen, söker Stoke istället efter deras första vinst för säsong.  När spelåret ska summeras lär laget placeras i mittenskiktet av tabellen, den usla starten till trots.

Sunderland hittas i botten av tabellen, vilket knappast en högoddsare. Men två inkammade pinnar på sju matcher är förstås under all möjlig kritik. Precis före uppehållet bröts en förlustsvit på tre matcher när man, med nöd och näppe, fixade oavgjort hemma mot West Bromwich. Sunderland är den hetaste kandidaten till att trilla ur serien och det med all rätt. De känns allmänt trötta och håller inte bättre kvalitet än för att vara inblandade i bottenstriden.

Jag spelar raka ettan till 2,05 @ betsson.

  • Match: Stoke – Sunderland
  • Speltips: Stoke (1)
  • Odds: 2,05 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 15/10

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!