HV71 – Västervik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

HV71 inledde säsongen och ligaspelet på bästa tänkbara sätt och plockade nära på trepoängare mot alla motståndare. Under senaste tiden har emellertid laget börjat förlora och framförallt inte utklassat deras motståndare. Verkligheten har slagit till, vilket antalet mål i matcherna. visar. Jönköpingsklubben vinner inte längre med 3-4 mål utan det är jämnare, vilket 2-3-segern borta mot Almtuna visar.

Västervik har trots sin åttondeplats i tabellen endast släppt in fler mål är fyra andra lag i ligan, defensivt är man skickliga och kommer så att fortsätta vara säsongen ut. Offensivt har de haft svårigheter och det är bara tre lag som gjort färre mål än Västervik, vilket väl får ses som anledningen till att man ligger där man ligger i ligan. Nu lär defensiven vara prioriterad och då blir offensiven än mer lidande.

Jag spelar på under 6,5 mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: HV71 – Västervik
  • Spel: Under 6,5 mål
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!