AIK – Västervik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK hittas på andraplatsen i hockeyallsvenskan strax bakom ligaettan Oskarshamn. Säsongsinledningen har varit klart godkänd. Det som emellertid oroar flertalet, har varit defensiven (36 insläppta), som i stunder inte hållit rätt mått. Lagets målskytte framåt har dock imponerat. Med en förlust på 15 matcher är AIK troligen det klart mest svårslagna laget av samtliga i seriespelet. Det imponerar såklart.

Västervik hittas istället i bottenstriden, närmare bestämt på tolfteplats. Med 44 insläppta på 15 matcher är det inte svårt att peka på vad som har varit problemet med gästernas säsongsinledning. Det är helt enkelt ett lag som läcker för mycket och det kostar många poäng i slutändan. Ett snitt per närmare tre insläppta per match håller inte i längden. Räknar med att detta blir en målrik match.

Jag spelar på över 5 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet.

  • Match: AIK – Västervik
  • Spel: Över 5 mål (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar