Västervik – Troja

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dags för den andra matchen mellan lilla Västervik och klassiska Troja.

Västervik har överraskat hela hockeysverige denna säsong med sitt spel och är endast en seger ifrån kvalserien till allsvenskan. Den här säsongen har man verkligen spelat som ett lag och det är deras stora styrka. Spelarna offrar sig för varandra, man är riktigt bra defensivt och man har ett par riktiga vinnarskallar som kan vinna matcher åt dem. Västervik första matchen mot troja med 2-1 och man har ett gyllene läge på hemmaplan med två chanser att ta sig vidare. Hemmafördelen är det som väger över här och med tanke på att Troja haft det ganska tungt på resande fot så tror jag man kommer få problem även denna kväll. Västervik ställer upp med full trupp.

Troja ska tillbaka till allsvenskan och det har var deras mål från första början. Nu står man dock inför en tuff uppgift där man måste vinna två raka matcher. Jag tror att många går mycket på namnet, traditioner och att den södra serien anses som starkare. Bortaplan för Troja har inte varit någon succé hittills och det lär bli minst lika tufft idag. Det kommer bli jämnt, men i slutet tror jag ändå fördelen av hemmaplan kommer avgöra. Man har faktiskt bara gjort tre mål på Västervik den här säsongen på nästan tio perioders spel. I allettan slutade mötena 2-1 i sudden till Troja och hela 6-0 i Västervik till hemmalaget.

Västervik är bättre än många tror och formen har de prickat in perfekt. Mitt spel blir  emot Sverige och jag kommer gå på Västervik ML till oddset 1.82 hos Unibet. Insatsen kommer att landa på 5 units.

  • Match: Västervik – Troja
  • Speltips: Västervik ML
  • Odds: 1.82 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 6/3, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar