Troja – Mora

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hockeyallsvenskan går in i ett avgörande skede och playoffjagande Mora beger sig ner till småland för att möta ett avsågat Troja/Ljungby. Mycket talar för tvåan här men jag väljer istället att sätta en slant på ett annat spel till fint odds.

Troja/Ljungby har inte inte haft någon lyckad säsong och efter senaste förlusten på bortais mot Almtuna så står det klart att laget kommer tvingas till ett kval för att hålla sig kvar i hockeyallsvenskan. Så de fyra sista omgångarna som återstår av serien har ingen som helst betydelse för laget, det är något som jag tycker talar för överspelet. I ett kval längre fram så kommer man förmodligen vara det spelförande laget och då är det väldigt viktigt att man får igång målproduktionen igen. För det är målen som saknats på slutet och ser vi på de fyra senaste matcherna så har man bara gjort två mål framåt och blivit nollade i tre av dessa matcher. Jag tror man kommer kunna spela mer avslappnat idag när det står klart att man kommer få kvala. Även fast det verkligen hängt i luften så kan det vara en befrielse för spelarna att veta till 100% vad som väntar. Nu gäller det att bjuda hemmafansen på en riktigt bra match och då tror jag att man kommer lägga lite extra krut på offensiven. Det kan leda till ett par mål framåt, men samtidigt får man se upp med kontringarna som Mora är sylvassa i. Hemmalaget har inte delgivit något lag men saknade Jonathan Nielsen (back), Daniel Karlsson (back), Johan Andersson (forward), Hampus Gustafsson (forward) och Markus Nilsson (forward) senast.

Mora har jag följt en hel del under säsongen och det har varit väldigt mycket upp och ner, precis som vanligt. Men man har verkligen hittat formen nu och kommer in till den här matchen med fyra segrar på de fem senaste matcherna, där två segrar tagits på övertid/straffar. Man ligger på en sjundeplats för tillfället och det är en placering som skulle innebära playoff efter grundsäsongens slut. Men man har både Timrå och Almtuna jagandes bakom sig och med tanke det tuffa spelschema Mora har kvar så måste man nog gå för vinst i dagens match. Offensiven håller väldigt bra klass hos laget och det har man även visat på slutet där man stänkt in en hel del mål. Men defensivt tycker jag att det finns svagheter och hade man inte haft en storspelande Mantas Armalis i kassen så hade man förmodligen inte kämpat om playoff nu. Man har ett väldigt offensivt tänk på backsidan och skulle nog må bra av att få in någon mer defensiv back i laget. Moras fyra senaste matcher har klivit över 5,5 mål där Karlskrona (6-2), Rögle (4-3), Asplöven (4-3) och Djurgården (2-6) stått för motståndet. Hos gästerna stryker vi Christoffer Rasch (forward) som är avstängd, i övrigt har man även en hel del långtidsskadade spelare på frånvarolistan. Förutom Rasch så ställer man upp som i senaste matchen mot Karlskrona.

Troja måste få igång målproduktionen inför kvalet och det spelar ingen roll om man förlorar med 0-2 eller 4-5 i dagens matchen. Därför förväntar jag mig två offensiva lag och jag tycker vi bjuds på ett väldigt fint odds för överspelet. Bet365 erbjuder 2,40 och det får sig en mindre insats!

  • Match: Troja/Ljungby – Mora
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 2,40 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar