Malmö – Mora

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Novemberuppehållet är snart över och serien närmar sig till hälften färdigspelad. När serien drar igång igen kommer Mora på besök i Malmö.

När de flesta lagen i serien har spelat 21 matcher av HockeyAllsvenskan befinner sig Redhawks på en tredjeplats med 34 inspelade poäng. Fem poäng har man upp till andraplatsen, där Mora för närvarande ligger. Malmö spelade bra i slutet av oktober och tog sig längre upp i tabellen, man vann fyra av fem matcher. Men nu verkar formen dippa igen, då skåningarna har förlorat tre raka matcher. Senast förlorade man hemma i Malmö Arena med 0-3 mot Oskarshamn.

Mora har verkligen spelat bra ishockey och fått med sig de viktiga poängen. De hade tre raka segrar bakom sig när de förlorade borta mot BIK Karlskoga med 5-4 efter straffar nu senast. Räkna med att den bittra förlusten kommer ge extra tändvätska för Mora och hålla dem borta från att bli bekväma. De har samtidigt spelat väldigt bra på bortaplan, där man har tagit flest poäng. De har vunnit sju av elva matcher på bortais, bland annat tre av de fyra senaste.

Malmö har inte spelar några matcher sedan 1 november samtidigt som Mora hunnit spela tre stycken. Jag tror att Mora som har matchtempot uppe kan utnyttja detta och spelar dubbelchansen X2 här till oddset 1,95 hos Nordicbet.

  • Match: Malmö – Mora
  • Spel: Dubbelchans (x2)
  • Odds: 1,95 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 12/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar