Mora – Karlskoga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mora gjorde en stabil försäsong med fem vinster och fyra oavgjorda matcher och slutade som fyra i tabellen av försäsongen. Man har inte haft samma utflöde av sina spelare som kvällens motstånd och kan i princip, sikta på att bygga vidare från förra säsongen. I HA har Mora mött BIK 10 gånger på de två senaste säsongerna och där vann BIK bara en gång vid ordinare tid, värt att nämnas är att det var i Karlskoga. Detta lär bli en drömpremiär för Mora.

Karlskoga har även dem haft en bra försäsong och slutade på en andraplats efter Västervik som lyckades vinna samtliga matcher. Laget har inför säsongen haft några betydelsefulla spelartapp och det kommer troligtvis bli tufft att placera sig i toppen av tabellen.

Jag spelar raka ettan till 2,05 @ William Hill.

  • Match: Mora – Karlskoga
  • Speltips: Mora (1)
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar