Västervik – HV71

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Västervik är väldigt försvarsstarka och smålänningarna har fortsatt ett bra kollektiv trots deras massiva spelartapp och förlusten av profiltränaren Mattias Karlin. Topp fyra är emellertid ett faktum och givetvis är det defensiven, som resulterat i segrar. Offensivt finns åtta andra lag i serien som gjort fler mål framåt. Kvällens match blir troligtvis målsnål. Hemmalaget kommer säkerligen spela defensivt.

HV71 besitter ligaledningen och har redan dragit iväg rejält i Hockeyallsvenskan och det är nu nio poäng ner till tvåan, samtidigt som man endast förlorat en match såhär långt. Omöjligt således att testa något spel där Västervik inte ska förlora vid full tid eller endast förlora med visst antal mål. Är HV71 på humör så vinner man mot vilket lag som helst i den här ligan. Dock så möter man seriens bästa defensiv.

Jag spelar på under 6 mål till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Västervik – HV71
  • Speltips: Under 6 mål
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar