Södertälje – Västervik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Södertälje slog endast Västervik en gång under seriens gång och detta gjorde laget efter förlängning. Ett argument för oddsbolagen, att höja oddset på hemmasegern en aning. Södertälje har betydligt större rutin från dessa typer av sammanhang än vad Västervik har och detta ska inte underskattas. Södertälje var ett bra hemmalag under ligaspelet och tillsammans med Karlskoga näst bästa hemmalag.

Västervik kommer behöva göra allt för arr kunna hålla upp sin defensiv. Man var det laget som släppte in näst minst mål i hela serien och det var den stora anledningen till att de slutade så högt som femma när tabellen summerades. Problemet var offensiven och med ett lag som skapat mer chanser offensivt så hade nog en högre placering till och med varit inom räckhåll.

Jag spelar på raka ettan till 2,11 @ Unibet.

  • Match: Södertälje – Västervik
  • Spel: Södertälje (1)
  • Odds: 2,11 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!