Ottawa – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Ottawa Senators placeras på nästjumboplats i Eastern Conference. Connor Brown gjorde ett mål och en assist när Ottawa Senators, gav New Jersey Devils sin sjunde raka förlust i Canadian Tire Centre i Ottawa under natten till tisdag. Senators, Nick Paul gjorde mål samt assist, medans Matt Murray, räddade 32 skott. Hemmalaget besitter resultatraden 15-22-4 för nuvarande säsong.

Carolina Hurricanes hittas på tredjeplatsen i Eastern Conference. Mitchell Marner gjorde det avgörande målet efter 2:51 spelade av förlängningen efter att ha kvitterat sent i tredje perioden för Toronto Maple Leafs. Laget vann sin sjätte raka match efter att ha vunnit med 4-3 mot Carolina Hurricanes i Scotiabank Arena under natten till tisdag. Ottawa och Carolina möttes i januari och då vann Carolina med 3-2.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Ottawa – Carolina
  • Spel: Carolina (2)
  • Odds: 1,62 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar