Washington – Carolina

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals som är regerande Stanley Cup-mästare, är nu riktigt pressade inför seriens sjunde och avgörande match i åttondelsfinalen. På pappret ska laget slå Carolina utan större bekymmer. I den senaste matchen, som spelades i Capital One Arena, resulterade i hemmaseger (6-0). På hemmaplan, i en direkt avgörande match, bör man kunna förvänta sig att Capitals kommer avancera inatt.

Carolina Hurricanes vann den senaste matchen i PNC Arena. Inatt väntar emellertid en betydligt tuffare uppgift. Det som oroar hos bortalaget är att två viktiga spelare, Micheal Ferland och Andrei Svechnikov, båda står utanför matchtruppen och det mesta tyder på att de inte spelar inatt. Det är dock två spelare som hoppas kunna komma tillbaka till en eventuell kvartsfinal. Här ska Capitals såklart vara favoriter.

Jag spelar på Washington ML till 1,69 @ bethard.

  • Match: Washington – Carolina
  • Spel: Washington ML
  • Odds: 1,69 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 25/4

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!