Frankfurt – Real Betis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eintracht Frankfurt har ett önskvärt utgångsläge inför returmatchen mot Real Betis ikväll. Hemmalaget lämnade matchen med seger i öppningsmatchen. Tyskarna har fördelen att kliva in på hemmaplan med 2-1 i ryggen och likaså ett klart favoritskap till avancemanget. Senaste tillställngen kunde slutat 3-1, men Rafael Borré missade en straff. Tränare, Oliver Glasner är säkerligen nöjd med resultatet trots allt.

Real Betis befann sig länge på en topp tre-position i tabellen, men har tappat en del samtidigt som både Barcelona och Atlético Madrid har börjat hitta tillbaka. Det gör nu att man har halkat ned till femteplats i tabellen. Gästerna har förlorat samtliga fyra matcher mot bättre motstånd under senaste tiden. Möten mot Atlético, Sevilla, Villarreal och nu senast Frankfurt har alla slutat i förlust.

Jag spelar på Frankfurt +0 (Asian Handicap) till 1,71 @ bethard.

  • Match: Frankfurt – Real Betis
  • Spel: Frankfurt +0 (AH)
  • Odds: 1,71 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar