Real Betis – Mallorca

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Betis gästas av Mallorca, två Real-lag, som resultatmässigt inte besitter någon vidare form. Trots att hemmalaget inte haft optimala resultat på sistone, har laget imponerat fotbollsmässigt, här lär man få utdelning. Mot Barcelona förlorade man med 3-2 men gav de regerande mästarna en rejäl utmaning där marginaler skiljde lagen åt. Senast kryssade hemmalaget mot Leganés, en klart godkänd laginsats.

Mallorca flyttades upp till La Liga inför säsongen och det var med ett enda mål, att stanna kvar. Det har dock inte gått så bra för laget, inte minst vid en jämförelse med resterande nykomlingar. Laget placerar sig i skrivande stund på nedflyttningsplats med sina 21 inspelade poäng. Huruvida man lyckas behålla sin plats i högstadivisionen låter jag vara osagt, men det ser inte speciellt bra ut.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bethard.

  • Match: Real Betis – Mallorca
  • Spel: Real Betis (1)
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar