HV71 – Västervik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 lyckades vinna ligapelet storstilat. Hemmalaget inkasserade tio poäng fler än konkurrenten Modo. Jönköpingsklubben besitter en trupp med både kvalitet, samt erfarenhet på flera positioner. Man har bra offensiv liksom defensiv och dessutom finns bredden. Hemma i Husqvarna Garden bör de kunna ta en ny seger, och även koppla ett järngrepp om matchserien. Laget är klara favoriter här ikväll.

Västervik slutade på åttondeplatsen och fick därmed spela åttondelsfinal mot AIK, och därifrån lyckades laget avancera till kvartsfinal. Västervik vann båda deras matcher mot AIK med 6-2 och 2-4, och stod för bra insatser. Motståndet var dock av den klart svagare kalibern, något man också fick se senast då man inte alls kunde utmana HV71 och mötet slutade hela 7-0. Jag tror på en hemmaseger.

Jag spelar på raka ettan till 1,45 @ bethard.

  • Match: HV71 – Västervik
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,45 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 26/3

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar