Frölunda – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda behöver vinna denna matchen och det blir något utav en måstematch för göteborgarna. Skulle Luleå plocka en seger ikväll, talar mycket för Bulan Berglunds gäng och med det sagt blir match-fyra en avgörande tillställning. Inför kvällens fajt anser jag Frölunda besitta favoritskapet, inför hemmapubliken i Scandinavium. De är väldigt hemmastarka och med bättre utdelning, talar givetvis mycket för laget.

Luleå lyckades vinna senaste matchen och leder därför matchserien med 2-1. Laget vann med 4-2, tack vare en fin effektivitet och att man höjde spelet när det gällde som mest. Faktum är att trots underläget i den tredje perioden lyckades bara Frölunda få till fyra skott mot mål. Likt match-två, ska sägas att FHC:s slutforcering inte heller denna gången satte Luleå under särskilt stora bekymmer.

Jag spelar på Frölunda ML till 1,80 @ bet365.

  • Match: Frölunda – Luleå
  • Spel: Frölunda ML
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 21/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar