Färjestad – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Färjestad är knappa favoriter inför sjätte finalmatchen. Finaldeltagarna har lyckats vinna matcherna på hemmaplan. Luleå leder därvid matchserien med 3-2 och har chansen att vinna guldet i Karlstad denna måndagskväll. Inför mötet, talar mycket för en jämn tillställning. Värmlänningarna lyckades inte spräcka nollan senast och Luleå har bara gjort två mål på bortaplan. Mycket talar nu för en målfattig match.

Luleå skaffade sig en matchboll i och med 4-0-segern på hemmais i lördags. Luleå vann lördagens möte välförtjänt och har återigen skaffat sig momentum i matchserien. Men vi vet även att hemmafaktorn har spelat stor roll i den här SM-finalen och därtill har vi att göra med ett Färjestad som har vunnit samtliga sina hemmamatcher i slutspelet. Det är två jämnstarka lag som gör upp om SM-guldet.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Färjestad – Luleå
  • Spel: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:30, 9/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar