Roma – Feyenoord

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Roma är favoriter inför finalen av Europa Conference League mot holländska samt oslagna Feyenoord. Roma fick en suverän genomkörare inför finalspelet, då serien avslutades senast. De besegrade Torino. Tammy Abraham med en fabulös säsong bakom sig, gjorde två av målen, och kommer förmodligen bli nyckeln för klubbens titelchanser i dagens final. Roma är numret större än gästerna.

Feyenoord är ett riktigt europalag denna säsongen. Obesegrade i Europa Conference League över både grupp- och slutspel med tuffa motstånd på vägen. I semifinalen slog man ut franska topplaget Marseille, som är väldigt tunga på hemmaplan bland annat, genom att vinna på hemmaplan och kryssa borta. Här skall det dock avgöras över en och samma kväll och då tror jag att Feyenoord får det tuffare.

Jag spelar på Roma +0 (Asian Handicap) till 1,69 @ Svenska Spel.

  • Match: Roma – Feyenoord
  • Spel: Roma +0 (AH)
  • Odds: 1,69 @ Svenska Spel
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 25/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!