Rosenborg – Haugesund 

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Rosenborg är Norges mest framgångsrika klubb med 26 serietitlar inkasserade. På sistone har klubben inte alls lyckats. Sedan 2018, har laget haft tre tunga säsonger. Rosenborg agerade och valt att tillsätta nya tränaren, Kjetil Rekdal inför nuvarande säsong. De besitter åttondeplatsen med tio poäng. Det har blivit två segrar i lagets tre ligamatcher på hemmaplan. Hemmalaget är naturligtvis favoriter.

Haugesund och bottenkonkurrenten Sandefjord är dem två lagen som släppt in flest mål i serien hittills, nämligen 16 insläppta mål var. Gästerna måste täppa igen försvaret ifall dem ska kunna blicka uppåt i tabellen och undvika den förödande bottenstriden. Haugesund kommer senast ifrån en 1-4-förlust mot Bodö/Glimt och det blir nog tufft mot storklubben Rosenborg här idag också.

Jag spelar på raka ettan till 1,51 @ Leo Vegas.

  • Match: Rosenborg – Haugesund
  • Spel: Rosenborg (1)
  • Odds: 1,51 @ Leo Vegas
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 26/5

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!