Carolina – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Carolina Hurricanes såg otroligt svaga ut senast. Matchinledningen var energifattig och Hurricanes gav sig därmed aldrig chansen, att hota Rangers. Carolina har dock varit hemmastarka under kvartsfinalen, och spelet bygger givetvis mycket på detta. Denna matchen blir verkligen kniven mot strupen. Fördel av hemmaplan kan även bli helt avgörande här. Dessa lag är jämna, men jag ser Hurricanes som favoriter.

New York Rangers har alltså lyckats plocka två raka segrar mot Carolina i Madison Square Garden. Här senast besegrade de Hurricanes med 4-1, och detta har samtidigt blivit en tydlig kvartsfinalserie. Lagen vinner sina fajter på hemmaplan. Carolina har dock sett sämre ut i New York kontra Rangers i Carolina. Det är viktigt att notera. Nu står det 2-2 i matchserien och det är bäst av tre som gäller.

Jag spelar på Carolina Draw No Bet till 1,65 @ William Hill.

  • Match: Carolina – NY Rangers
  • Spel: Carolina DnB
  • Odds: 1,65 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 27/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!