Carolina – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes besegrade Boston Bruins efter avgörande i sjunde matchen av den första rundan, i Stanley Cup-slutspelet. Hurricanes inledde också kvartsfinalen mot Rangers bäst. Hurricanes vann första två bataljerna i PNC Arena. Sedan kunde Rangers kvittera till 2-2 i matchserien efter två hemmasegrar. Sedan vann Carolina på hemmaplan i match 5. Därefter vann Rangers med 5-2.

New York Rangers var piskade att vinna lördagens möte, men de uppträdde inte som ett pressat lag. De inledde starkast och hade en 2-0-ledning efter första perioden. Den ledningen skulle laget aldrig släppa. Den här kvartsfinalserien har varit jämn och tät hela vägen. I lördags gjordes det sju mål totalt och det var den målrikaste matchen hittills. Det har inte gjorts mer än fem mål i någon annan match.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Carolina – NY Rangers
  • Spel: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 31/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar