Helsingborg – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg lyckades hålla ett derby, som på förhand hade en klar slutsegrare, vid liv i 90 minuter. Den starka prestationen berömdes ordentligt och det fanns också individuella prestationer, samt ett kollektiv som gjorde avtryck. Helsingborg var så nära en pinne på bortaplan mot storebrorn Malmö, som under nästa vecka spelar Champions League-kval, men Malmö avgjorde matchen på övertid (2-1).

Kalmar är ett skickligt fotbollslag och under Henrik Rydströms ledning har den saker blivit allt bättre. Nu skall dessutom Rasmus Elm in i leken igen och då lär laget höjas ytterligare. Kalmar kommer senast från en seger mot nykomlingarna Värnamo senast och det är såklart en viktig seger efter uppehållet. Oliver Berg ser ut att bli kvar efter alla rykten. Under lördagen väntar en tuffare uppgift än vad pappret visar.

Jag spelar på Helsingborg +0,5 (Asian Handicap) till 2,07 @ bet365.

  • Match: Helsingborg – Kalmar
  • Speltips: Helsingborg +0,5 (AH)
  • Odds: 2,07 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 2/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar