Sirius – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius är en klubb som onekligen är på uppgång, vilket Uppsalaklubben också visar gång på gång. Senast gästade klubben Kalmar på bortaplan, ett naturligtvis väldigt tungt bortamöte. Sirius fick en drömstart på matchen, och slutresultatet skrevs till 1-1. Detta är såklart en imponerande prestation. Inför denna match, bör samtidigt ingen diskussion råda om att hemmalaget ska besitta favoritskapet.

Degerfors är bättre efter omstarten av Allsvenskan, vilket också har resulterat i inspelade poäng. Senast tog Degerfors på hemmaplan emot ett mycket pressat Norrköping som var tvungna att ta tre poäng. Det såg Norrköping också länge ut att vara påväg mot trots en insats som inte var speciellt bra. Degerfors tog dock över spelet och kvitterade på stopptid till 1-1. Här tror jag de får svårt borta på Studenternas.

Jag spelar på raka ettan till 1,98 @ betsson.

  • Match: Sirius – Degerfors
  • Speltips: Sirius (1)
  • Odds: 1,98 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 17/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar