Djurgården – Rijeka

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården lyckades flyga hem från Kroatien till Stockholm, med en urstark seger i bagaget. Det började tufft när kroaternas Haris Vuckic, gav Rijeka ledningen redan i 13:e minuten. Stockholmarna visade dock prov på en rejäl styrka när laget vände ett 1-0-underläge till 1-2. Segern ger drömläge inför returmötet som här spelas på Tele2 Arena under torsdagskvällen. Djurgården säkrar antagligen avancemanget.

HNK Rijeka förväntade sig ett bra utgångsläge efter hemmamatchen mot Djurgården. Kroaterna är även svårslagna på hemmaplan, men när domaren satte pipan i munnen var det Djurgården som kunde fira. Trots en tidig ledning lyckades inte Rijeka stänga ner Stockholmarnas snabba offensiv och nu har de en rejäl uppförsbacke inför returen. Underläge, bortamatch och ett ovant underlag talar emot Rijeka.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Rijeka
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar