Djurgården – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården började säsongen med att vinna de tre inledande matcherna. Därefter har det bara gått utför. Laget hittas på kvalplatsen till Superettan och trots att den numera före detta tränaren Pelle Olsson fick kontraktet förlängt, fick han sparken i veckan till förmån för Dempsey. Det brukar oftast bli positiv effekt på tränarbyten, åtminstone kortsiktigt och jag tror de kan ge blåvitt en match.

Göteborg har haft fullt upp den senaste tiden; att varva Allsvenskan med Europa League-kvalet. Resultatet hittills? Positivt! Det har blivit fullt acceptabla resultat i seriespelet medan playoffrundan i EL nåtts efter att finska HJK skickats ut i den tredje rundan. Här är man dock smått pressade att vinna och fixa tre pinnar, för att inte hamna på efterkälken i titelstriden från den fjärdeplats de parkerar på.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – IFK Göteborg
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar