Djurgården – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården ser bra ut för tillfället. Stockholmarna har en offensiv som spelar med bra självförtroende och inför en stor hemmapublik, tror jag dessa kan göra detta till en underhållande match. Senast vann man med 0-4 i Örebro efter en väldigt stark insats. Den före detta Göteborgaren Gustav Engvall gjorde hattrick och han ser bättre ut än någonsin. Hela offensiven skapar mycket chanser och ser starka ut.

Göteborg tog en riktigt skön seger senast hemma mot Kalmar med 3-0, där offensive Rieks fick göra en balja. Det är otroligt viktigt att han kommer igång då han betyder mycket för offensiven. Blåvitt har en stabil defensiv, men som nog gör sig bäst på vanligt gräs, när det vankas konstgräs så är Bjärsmyr och Rogne knappast något superpar och där borde Engvall kunna utnyttja med sin snabbhet.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Djurgården – IFK Göteborg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar