Brage – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brage hittas på andraplats efter en imponerande första säsonghalva. På onsdagen har hemmalaget en ypperlig chans att knappa igen på serieledarna Halmstad som ställs mot tufft motstånd denna omgång. Brage kommer senast ifrån en stark 1-3-seger över Örebro på bortaplan. Segern var viktig, efter en tid med sämre resultat mot tuffa motstånd som Halmstad, Skövde och Eskilstuna.

Östersund ligger idag längst ner i den svenska andradivisionen och det mesta talar för nedflyttning även i år. Klubben rasar i seriesystemet och har samtidigt rejäla ekonomiska bekymmer vid sidan av. Tuff sits med nio poäng upp till säker mark och med lagets nuvarande form kommer det inte ske en förändring inom kort. Östersunds spel brister i flera olika moment och nyförvärvet blev utvisad nu senast.

Jag spelar på raka ettan till 1,53 @ Svenska Spel.

  • Match: Brage – Östersund
  • Spel: Brage (1)
  • Odds: 1,53 @ Svenska Spel
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar