Västerås – Brage

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Västerås placeras bara två pinnar ovanför det negativa kvalstrecket. Emellertid har laget presterat klart bättre under den närmaste månaden samt tagit viktiga segrar mot bland annat nykomlingarna Dalkurd och Skövde. Nämnvärt är att man enbart vunnit tre av deras elva ligamatcher som förklarar Västerås placering i Superettan. Det är dess VSK:s försvarsspel som inte fungerat under den här säsongen.

Brage går som tåget i säsongens seriespel och hittas på en stark andraplats efter elva omgångar. Det är endast Halmstad som har haft en bättre poängproduktion hittills och det är också väldigt lovande inför den resterande delen av säsongen. Klubben har visat en hög lägsta nivå och ett solidariskt försvarsspel. Gästerna är det laget som släppt in minst mål i hela Superettan, nämligen tio mål efter elva omgångar.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Västerås – Brage
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 13:00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar