Crystal Palace – Arsenal

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Crystal Palace är väldigt hemmastarka, vilket kunde bevittnas förra säsongen. Dem slog faktiskt Arsenal med 3-0 på Selhurst Park, men denna gång, kommer troligtvis detta London-derbyt sluta tvärtom. Laget har gjort en bra försäsong, dock mot lite sämre motstånd och den förra Arsenalspelaren och Crystal Palace tränaren, Patrik Viera kommer få det svettigt i kvällens premiärmatch.

Arsenal har en mycket bra form och spelar med bra självförtroende. Gabriel Jesus kom in i laget och har gjort fyra mål på fyra matcher under försäsongen samtidigt som Zinchenko fick 45 minuter senast mot Chelsea. Vi får heller inte glömma att William Saliba är tillbaka i truppen efter utlån till Marseille och kommer tillföra truppen trygghet i defensiven. Här tänker jag att Arsenal har lärt sin läxa.

Jag spelar på raka tvåan till 2,05 @ betway.

  • Match: Crystal Palace – Arsenal
  • Spel: Arsenal (2)
  • Odds: 2,05 @ betway
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar