Crystal Palace – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Crystal Palace säkrade förnyat kontrakt. Laget undvek dessutom nedflyttning, med marginal, trots att hemmalaget återigen ställt en riktigt trött trupp på banan under säsongen. Palace har i vanlig ordning varit synonyma med dess impotenta offensiv och läckande defensiv. På sistone har emellertid Palace kammat till sig framåt och samtidigt producerat mål. Christan Benteke har målat i tre raka matcher.

Arsenal stod för en kanoninsats sist, när laget vann med 1-0 på bortaplan mot ett hyfsat starkt Chelsea (även om Chelsea ställde över några namn, bland annat Mendy, Rüdiger och Werner. Och dessförinnan några övriga hållna nollor. Men hållna nollor för Arsenal får ändå sägas vara ett undantag snarare än regel. Man kommer på nytt sakna Luiz och Xhaka och därtill Bellerin är högst osäker till spel.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,93 @ betsson

  • Match: Crystal Palace – Arsenal
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,93 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!