Man United – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United börjar resan med Ralf Rangnick som huvudtränare, mot Crystal Palace. Tysken har gjort stor succé genom åren och är ansiktet bakom tränare som Tuchel och Klopp. Dagens gäster, har blandat och gett, dock gjort fina prestationer under säsongen. Formen är inget vidare och kan såklart påverka dess utgångsläge inför matchen som väntar. Manchester United slog Arsenal senast.

Crystal Palace åker till Old Trafford och Manchester med inställningen att stå för en skräll. Det här laget har gjort det förr och har spelare som visat hög klass under säsongsinledningen. Nu är deras form inte detsamma tyvärr och bortamatchen mot ett välfungerande United kan bli tuff. Dessutom får man möta ett lag som man inte riktigt har koll på när det kommer en ny tränare vid rodret.

Jag spelar på raka ettan till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Man United – Crystal Palace
  • Speltips: Man United (1)
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 5/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar