West Ham – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham, vilket tål att poängteras, har hamnat i skymundan för två lag som är inblandade i titelstriden, vilket är aningen synd för även ”Hammers” är på väg mot något unikt. Slaven Bilics manskap är endast en poäng utanför topp-fyra och därmed en kvalplats till Champions League. Senast lyckades ”Hammers” kryssa mot Chelsea och detta trots att West Ham har haft vansinnigt svårt på Stamford Bridge under föregående säsonger. Innan det hade ett svårslaget Hammers (endast förlorat en femtedel av sina ligamatcher så här långt), utöver att man även har chansen på att ta sig till den ena semifinalen i FA-cupen. I de 5 av de 6 senaste matcherna på Upton Park har vunnits.

Crystal Palace kan till skillnad från motståndet redan fira en semifinalplats i FA-cupen, vilket är en fin bedrift, men det som har utvecklat sig till en av de svagare trenderna i de engelska proffsligorna har nu skjutit ner ”Eagles” och blandat in dem i en nedflyttningsstrid. Direkt anmärkningsvärt är att man inledde säsongen strålande och likt motståndet faktiskt skuggade toppskiktet inledningsvis. Palace har nu inte vunnit en ligamatch på över 3 månader där den senaste fullpoängaren hämtades in strax innan jul. Försvarsspelet har varit förvånansvärt ineffektivt där man exempelvis inte ska släppa in 3 bollar mot ett lag som West Bromwich.

Den raka hemmasegern på West Ham spelas med till 2,00 @ bestsafe.

  • Match: West Ham – Crystal Palace
  • Spel: West Ham (1)
  • Odds: 2,00 @ betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar