West Ham – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham har börjat plocka poäng efter den tröga säsongsinledningen. De har sju raka Premier League-matcher utan förlust, varav tre har vunnits. För tillfället hittas Hammers på elfteplatsen i tabellen med fyra poäng till godo på Southampton och nedflyttningsplats. Att West Ham med fördel av hemmaplan, presenteras som en underdog i detta derbyt är ganska förvånande, trots deras skador.

Crystal Palace hittas på trettondeplatsen. Gästerna har numera tre poäng som skiljer till bottenträsket. Precis som hemmalaget, inledde man på värsta sätt, men har emellertid börjat klättra uppåt i tabellen. Innan förlusten mot Arsenal senast, hade Palace två raka vinster mot Southampton respektive Burnley. Precis som hemmalaget har dagens gäster flertalet skador, men problemen är betydligt färre.

Jag spelar på West Ham +0 mål (Asian Handicap) till 2,06 @ bet365.

  • Match: West Ham – Crystal Palace
  • Speltips: West Ham +0 mål (AH)
  • Odds: 2,06 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar