Crystal Palace – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Crystal Palace återfinns på trettondeplatsen i ligaspelet. Hemmalaget kommer från torsk mot Man City (0-4). Dessförinnan har man varit svårslagna. Klubben har även haft svårt att vinna matcher, med endast en seger på nio senaste matcherna. Dem dras fortfarande med skadebekymmer, där Schlupp och Sakho bör nämnas, då de är nyckelgubbar, som dessutom spelat under säsongen.

West Ham har verkligen prickat en sagolik form och ligger sjua i tabellen med tre poäng före succélaget Aston Villa och tre poäng före Chelsea. Fem raka ligamatcher utan torsk varav tre vinster. Och därutöver två vinster i FA-cupen. Moyes lagbygge mår riktigt bra. De har ett bra truppläge, där endast Masuaku är out och man har prickat formen på sin striker Antonio, otroligt viktigt givetvis att man fått honom åter.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,39 @ ComeOn.

  • Match: Crystal Palace – West Ham
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,39 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!