Cardiff – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Cardiff har kniven mot strupen och sannolikheten att nykomlingen trillar ur serien, är såklart oerhört stor. ”Bluebirds” har varit väldigt svaga under säsongen och hör kvalitetmässigt hemma i Championship. Lagets facit i ligan den här säsongen lyder nio vinster, fyra oavgjorda och hela 23 förluster. Formen har heller inte imponerat under slutskedet. Klubben återfinns på artondeplatsen i Premier League.

Crystal Palace har stått för en bra säsong vilket har gett laget en stabil tolfte placering i tabellen. Det har hittills blivit nio vinster, åtta oavgjorda och 17 förluster. Under lördagskvällen spelar alltså Crystal Palace borta på Cardiff City Stadium. Men det är på resande fot som man har plockat på sig flest poäng under säsongen. Crystal Palace har endast förlorat två av deras sex senaste matcher.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Cardiff – Crystal Palace
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 4/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar