Varberg – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg är hemmastarka och hallänningarna vann också senast när blåvitt gästade Påskbergsvallen. Jag tror emellertid att Varberg, får det tufft ikväll. Nämnvärt är att hemmalaget, inte plockat poäng i senaste två hemmamatcherna mot, Helsingborg och Hammarby. När Blåvitt är formstarkt, och mår superbra för tillfället, känns det naturligtvis som, att en bortaseger ligger när till hands för tillfället.

IFK Göteborgs tränare, Mikael Stahre är populär i Göteborg igen efter två raka segrar samt övertygande spel mot IFK Norrköping. Här kommer de till Varberg med den bästa prestationen på flera säsonger och då skall man kunna vinna på nytt. Defensiven har verkligen imponerat i flera matcher på rad i Blåvitt. Bångsbo, Bjärsmyr och Johansson bildar trygghet i Blåvitt. Här har gästerna goda chanser.

Jag spelar på IFK Göteborg Draw No Bet till 1,71 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Varberg – IFK Göteborg
  • Spel: IFK Göteborg DnB
  • Odds: 1,71 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar