Salernitana – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Salernitana avslutade ligaspelet otroligt starkt. Under sista sex omgångarna tog de sjunde mest poäng i ligan, vilket innebar, förnyat kontrakt för klubben. I slutändan var Salernitana med en-poängs marginal på rätt sida strecket. Hemmaklubben tog enbart ihop 31 poäng totalt, som vanligtvis, hade resulterat i nedflyttning. Botten i ligan var emellertid ovanligt svag förra säsongen. Laget behöver växla upp.

Roma har stått för ett oerhört starkt sommarfönster och således ser truppbygget väldigt intressant ut. Bland spelare in hittar vi bland annat Paulo Dybala, Georginio Wijnaldum, Zeki Celik och Nemanja Matić som alla kommer bidra med kvalitet till José Mourinhos-lag. Roma kliver in i säsongen med en extrem hype kring sig vilket inte alltid kan vara det lättaste, men här ser jag inget annat än en borta-seger.

Jag spelar på raka tvåan till 1,50 @ betway.

  • Match: Salernitana – Roma
  • Spel: Roma (2)
  • Odds: 1,50 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar