Salernitana – Spezia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Salernitana är nykomlingar i förstaserien denna säsong. Återkomsten till italienska finrummet var också en dröm för hemmalaget. Efter uppflyttningen har emellertid hemmalaget kommit ner på jorden. Laget har haft problem att anpassa sig i serien och det förhöjda matchtempot har varit ett problem. Klubben placeras längst ner i tabellen med bara tio inspelade poäng efter 22 matcher.

Spezia var nykomlingar i Serie A förra säsongen och till skillnad från Salernitana gjorde laget det väldigt bra. Det är italiensk klubb av det mindre slaget och därmed är förutsättningar betydligt mer begränsade än hos andra klubbar. Men Spezia visade styrka när de höll sig kvar i högstaligan och man har fortsatt på samma spår i år. Bortalaget har skapat ett avstånd på hela åtta poäng ner till nedflyttningsstrecket.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,48 @ betsson.

  • Match: Salernitana – Spezia
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,48 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar