Spezia – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Spezia fortsätter kämpa i bottenstriden av tabellen. Förra säsongen, klarade de sig kvar med sex poäng till negativa strecket och klubben var väldigt nöjda med deras säsong. Hemmalaget har också, limiterade förutsättningar, jämfört med topplagen och denna säsongen handlar naturligtvis om överlevnad samt ett förnyat kontrakt. I ligaspelet hittas man på sjuttondeplatsen i skrivande stund.

Milan har fått sig en fin start trots att de haft en del skador. Zlatan Ibrahimovic hade problem med knät i början av säsongen och när han väl gjorde comeback mot Lazio åkte anfallaren på en ny skada. Denna gången hälsenan som spökar och därmed missar Zlatan även lördagens match mot Spezia. Spelarna har dock tagit ett stort ansvar i hans frånvaro och gjort det riktigt bra hittills. Ligaformen talar klarspråk.

Jag spelar på raka tvåan till 1,50 @ betsson.

  • Match: Spezia – Milan
  • Spel: Milan (2)
  • Odds: 1,54 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 25/9

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!