Juventus – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus har såklart trots tomma läktare en betydande hemmaplansfördel och det är också sällan som hemmalaget, sviker på Allianz Stadium. Med världsstjärnor på mer eller mindre varenda position, spets med Cristiano Ronaldo. Att sumpa denna supermöjlighet till att knipa finalplatsen i Coppa Italia, har jag svårt att se Juventus göra. Oavsett avsaknaden av matchformen, bör dock Juventus vinna ikväll.

Milan har sedan Zlatan Ibrahimovic anlett till klubben, fått ett stort lyft, utan att för den delen imponera, och är faktiskt med i diskussionen om Europaplatserna via Serie A. Dessvärre saknas Ibrahimovic i den här tillställningen och det riskerar naturligtvis att ta väldigt hårt. En spelare av hans kaliber, en måttlös vinnare, är fundamental att ha i matcher av denna karaktär. Hemmalaget känns flera snäpp vassare.

Jag spelar på Juventus -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,98 @ bet365.

  • Match: Juventus – Milan
  • Spel: Juventus -1,0 (AH)
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:45, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar