Juventus – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus är inte speciellt förvånande finalister i den italienska cupen. Gällande den här matchen, borde klubben lägga full kraft på finalen efter att förmodligen avgjort seriepelet, där Napoli står som den enda utmanaren till scudetton. Juventus borde rimligtvis vara ordenligt taggade och deras koncentration bör naturligtvis finnas på denna match. Juventus borde ha mycket goda chanser att även vinna cupfinalen.

Milan är ett lag som försiktigt hittat tillbaka den här säsongen. Nu är det fortfarande en bra bit kvar till fornstora dagar, men gästerna är inte längre ett förlorargäng. I skrivande stund har Milan en poäng till godo på Atalanta i den italienska ligatabellen, varpå laget har en poäng till godo på laget som närmast jagar deras Europaplats. Med andra ord har Milan fortfarande väldigt mycket att spela för i Serie A.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Milan
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar