Milan – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Milan innehar femteplatsen i Serie A. Man spelade Europafotboll i veckan, i Europa League och spelade då oavgjort borta mot Real Betis. Öppet race för att plocka en slutspelsplats. En sak är åtminstone säker, att ligaspelet är prioriterat. Framförallt, är målet att plocka en Champions League-plats till nästa säsong. Stora orosmolnet för hemmalaget är skadeproblematiken. Gonzalo Higuaín är troligtvis ej spelklar.

Juventus är kända för att vara extremt försvarsstarka och väloljade under åren och i viss mån är laget fortfarande det, men vid flera tillfällen har framförallt individuella misstag ställt till det. Sådant har man inte råd med mot ett kompetent motstånd som Milan. Framåt, där levereras det alltid. Även när spelet hackar finns en spelare som Cristiano Ronaldo och kliver fram. Han tycks bli alltmer bekväm i Juventus.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,97 @ expekt.

  • Match: Milan – Juventus
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,97 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 11/11

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar