Spezia – Frosinone

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Spezia kommer till dagens tillställning med hemmaplansfördel. Hemmaplan borde naturligtvis ge fördel, även om publiken uteblir. Klubben vände förra matchserien mot Chievo på hemmaplan efter underläge med två mål efter lagets första match. ikväll har Spezia ledning med 1-0 efter första mötet. Det som talar för detta spelet är att Spezia inte nödvändigtvis behöver anfalla. Fokus ligger i klubbens defensiv.

Frosinone har inte bara spelat fler matcher är Spezia och är tröttare, man är också sett till ligaspelet och truppen det sämre laget i matchserien. Nu är det skarpt läge och man måste gå framåt från start, dock får man inte göra misstag och låta Spezia göra mål för då rinner chanserna ut i sanden. Ett mål räcker för att nå förlängning och defensiven kommer att prioriteras till en början.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,61 @ bet365.

  • Match: Spezia – Frosinone
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:15, 20/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar