Cagliari – Salernitana

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Cagliari jagar segrar i ligaspelet. Hemmalaget har endast inkasserat en seger under nuvarande säsong, men har spelat fyra oavgjorda matcher. Senaste kryssade laget borta mot Sassuolo. En stark insats av hemmalaget och är kanske början på något större förhoppningsvis. Cagliari har större potential, än vad tabellsituationen visar. Kolla på namn som Joao Pedro, Balde Keita samt Kevin Strootman.

Salernitana är nykomling i Serie A den här säsongen. Det är efter dessa namnen och förväntningarna som man presterat hittills, för man ligger just i botten, där man förväntades slåss. Förutom att den före detta storspelaren Franck Ribery spelar i laget så har man inte mycket att kolla extra på. Salernitana har visserligen inte vunnit färst matcher i ligan den här säsongen, men befäster ändå jumboplatsen.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Gagliari – Salernitana
  • Speltips: Cagliari (1)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar